неделя, 8 януари 2012 г.

Какво изпадна от торбата на дядо Коледа?

Да дядо Коледа ходи със скъсан чувал с подаръци! Явно докато си е хапвал курабийките и е пил от чашата мляко, която му оставих на Коледа, от чувала му са изпаднали няколко подаръчета. Ако някой си ги познае от списъка към дядо Коледа - да не ги чака тази година, но да знае че със сигурност е бил в списъка му с послушните :)
Дотук с шегите, сега по-стегнато!
Този елен, играчка за елха, дойде през преспите сняг чак от Унгария! Много се стегнах :) но не пристигна за мен, а за моя шеф.
Тези бисквитки не се ядът(всички това питаха)! Тях ги донесе еленчето по-горе, за моите послушни колежки в работата.
А тези малки котета магнити за хладилник, бяха изработени ръчно от малки и сръчни джуджета от Будапеща. Черното за мен, а бялото- за Мартина. Нейното го кръстих Катя, защото много прилича на котката й Катя!
А тази ягода преди да разбера за какво служи я използвах като декорация за нашата елха. Тя ми е подарък от една приятелка Цвети, която я е направила сам самичка и сега използвам по предназначение, да си отбелязвам докъде съм стигнала с четенето. Книгата не е от дядо Коледа, купих си я сама по препоръка на моя приятелка, но още не съм прочела достатъчно за да коментирам, ама ще ги измисля отговорите на тези три въпроса :)
Още един интересен подарък изпаднал от чувала беше тази стъклена топка с увеличителна лупа, която се използва като рамка за снимки и уголемява образа им. Имам и подобна но квадратна рамка, от плексиглас, като двете половини се свързват чрез малки магнити.



И накрая докато събирах изгубените подаръци на дядо Коледа се спънах в този чисто нов хладилник :))) Явно дупката в торбата му е доста голяма!
Това беше нашия коледно-новогодишен подарък с Милен. Вместо да си купуваме подаръци за празниците си взехме нов хладилник... и си има фризер, от което съм най-щастлива, защото много обичам сладолед, а досега имахме един малък хладилник от онези, които водят като мини-бар в хотелите, а в него няма място за сладолед и трябваше каквото си купя да го изям на момента, защото нямаше къде да го прибера. Това лято ще се скъсам от ядене на сладолед :))) а Милен ще може да си съхранява месата, защото той обича мръвки като всеки мъж, дори искаше елхата ни да я направя като тази в магазин Пикадили - елха цялата направена от салами :)))) Имаше и някой промени покрай новия хладилник, който не влизаше с 2см в отвора под шкафа, но нали си имам майстор у дома и това беше поправено, но сега ме чака ново боядисване с латекс по стената. Обаче за тези неща ще пиша по-натам.
Дано и следващата година дядо Коледа да има дупка на чувала!

1 коментар:

R каза...

Mnogo interesen blog, produljavai vse taka, super idei imash !!!