петък, 1 юни 2012 г.

Пътешествие до Белоградчик - belogradchillin

Е за къде сме без карта?
През изминалите почивни дни се разходихме и ние до Белоградчик. Сега мога да се похваля, че съм виждала още едно от чудесата на света, другото го видях тази сутрин в огледалото :))))
По пътя към целта ни валя много дъжд - както се казва " да ни върви по вода"! Това куче срещнахме на една бензиностанция... мокро... и обича бисквити от моите.
Пристигнахме на Белоградчишката крепост и скалите. Ето почти всичко в снимки. За наш късмет точно тогава не валя дъжд :)
Ето ме и мен... снимам от крепостната стена.
А това е една от най-важните табели за жените! Използва се всяка възможност за пиш, че си нямаме простата.
След крепоста се нахранихме, защото момчетата се изнервят когато са гладни и продължихме към пещера Магурата. Това беше моето първо посещение на пещера. Да знаете вътре е студено и влажно, и както каза Милен "добре че навсякъде има фекалии от прилепи, защото иначе ще се пребием някъде по хлъзгавите пътеки". Като изключим това :) беше много красиво!

Закусвала съм спанак и имам роднински връзки с Попай моряка!
от спанака е!
Страхотно беше! Само не разбрах как така имах кал по колената! А по пътя за вкъщи имаше много макове и нямаше как да не снимам :)

2 коментара:

Екатерина каза...

Това е една от дестинациите, които много искам да посетя! Огромно благодаря за красивите снимки и виртуалната разходка! Невероятни места! Снимката с камъните е жестока!!! Наистина страхотна разходка си направих и още повече се запалих по това място! Поздрави!

Addii каза...

Ох,чудесна разходка!Много красиви снимки,благодаря че ги сподели с нас!Особено тази с двато камъка е чудна!