събота, 12 януари 2013 г.

бебешки работи: възглавница

Една бърза идея за това как си направих възглавница за кърмене - само за мъже :) От една сплескана възглавница с много сладка дамаска на овце си направих една такава за нашето бебе.
 Първо - разших възглавницата и извадих всичката вата от калъфката. Раздърпах (или както се казва разчесах) пълнежа, защото беше много сплескан. Сега това с чесането ми е основната работа - много съм надобряла, защото си взех отпуск и до раждането все така ще се почесвам! Ако имате нужда от съвет на тази тема, нямате никакви грижи - питате и специалиста отговаря :)))
 След това изрязах плата в желаната форма - нещо наподобяващо буквата "С"
 Заших калъфа от обратната страна, но си оставих една част, откъдето след това да напълня възглавницата с вата.
 Накрая натъпках хубаво възглавничката и заших процепа за пълнене на ръка. Тогава се появи любимия ми манекен господин Доги :)... за теста. Все пак всичко трябва е 100% безопасно за да се даде на бебето, а и господина нямаше някакви спешни ангажименти и отдели малко от времето си за нас :)))

 Е явно имам одобрението му :)))... но нямаше да е толкова доволен ако страдаше от цистит :)))))))) ... какво правят тия реклами с хората ... или когато започнат да го мачкат малките бебешки ръчички (това засега е тайна... не му го казвайте).

1 коментар:

Unknown каза...

Супер е възглавницата за кърмене :) много подхожда десена с овцете ;)